Fritt fall uten strikk og sikkerhetsnett

Noen ganger må man bare gjøre de skumle tingene, klatre på de store topper, og la det stå til! Jeg følte det slik da jeg for litt over en en uke siden «slapp» nybloggen min på nettet. Til allmenn skue.

Det har vært en utrolig uke! Tusen takk til dere alle som har skrevet kommentarer, sendt epost, kommentert på Facebook, ringt meg og sagt godord når vi har møttes i byen. Jeg er helt overveldet og veldig takknemlig. For meg betyr det uendelig mye. Jeg får ikke takket dere alle personlig, så jeg velger å gjøre det på denne måten, her på bloggen. God klem til deg!

Jeg har i flere år ønsket å lage meg min egen arbeidsplass, være min egen sjef og disponere tiden som jeg vil selv. Bloggen som du nå leser er for meg et stort skritt på denne veien. Via den skal jeg fortelle at jeg coacher, skriver og holder foredrag. Her skal jeg inspirere og oppmuntre, skape smil og gi noen tanker du kanskje ikke tenkte fra før.

Noen ganger gjør man ting som både er skummelt og uforutsigbart. Drivkraften da er ofte en indre vilje og styrke som kanskje overrasker en selv og andre. Og det er utenfor denne konformsonen at menneskelig vekst kan skje.  I fritt fall, uten strikk og sikkerhetsnett, våkner man som regel.

Hvis mitt hopp kan inspirere deg til å gjøre ditt hopp, så er jeg gjerne med på prosessen, og jeg ønsker deg uansett lykke til! Du skal vite at jeg heier på deg. Og vil du fortelle meg om det, så forteller jeg det gjerne videre her på siden min. Jeg skriver gjerne om de tøffe valg som du har gjort, hvis du vil. Slikt skal deles!

Ta gjerne kontakt med meg