Kan hjelpe din bedrift med motivasjon og sette mål

Jeg kan gi din bedrift et  inspirerende foredrag hvor jeg gir motivasjon og fokuserer på å sette mål og holde fokus i den enkeltes liv. Sist jeg gjorde dette var for Visma, som er et Nordens største selskaper innen programvare og tjenester for økonomi og administrasjon.

Når bedriften eller organisajonen samles til ”storsamling” er det ofte med et rent faglig mål for øye. Nå skal vi løfte oss alle til et bedre og høyere nivå! Alle skal lære seg de nye måtene å jobbe på, alle skal få samme informasjon om nyttige verktøy i bedriften. Slike samlinger er viktige, og de kommer med nokså jevne mellomrom. De fleste av oss har vært der, vi vet hva vi får.

Vi vet også at en god leder ønsker å gi sine ansatte, eller medlemmer noe mer, noe annet. Og mange har store forventninger til dette andre. -Kommer det en standuper, eller en morsom kjendis. – Kanskje får vi høre en sterk historie fra virkeligheten som vil gi oss noe å tenke på i eget liv?

Tilbudene er mange, vi er et land med flinke og profesjonelle folk  som har mye å gi hverandre. Prisene varierer etter hvor etterspurt og kjent foredragsholderen er, og noen av storkanonene er til og med helt umulige å få tak i, nesten uansett pris.

Jeg kan gi dere et  inspirerende foredrag på en time hvor jeg gir et motiverende foredrag og fokuserer på å sette mål og holde fokus i den enkeltes liv. Jeg gir dere også verktøy og teknikker til bruk når hverdagen kommer.

Sist jeg var ute og holdt foredrag var det Visma som var kunden. Visma er Nordens ledende leverandør av programvare og tjenester for økonomi og administrasjon.

Jobben kom i stand via HSR management og var et samarbeide mellom Hanne Sofie Rolaldsen og Coach EirinBjornstad.no. En artig og givende jobb! Takk til både Visma og HSR management.

Neste gang  er det kanskje hos deg jeg holder foredrag. Ta gjerne kontakt for avtale om tidspunkt og pris.