Annerledesåret i Spania!

Noen ganger må man bare gjøre noe helt annet, en mulighet er å bo i et annet land. Skoleåret 2010/11 bodde familien i Alfaz del Pi i Spania. En liten by like utenfor Benidorm, med flyplass Alicante.

Dette skulle være annerledesåret, og ble det! Prinsessen gikk på norsk skole, som bare lå to minutter fra rekkehuset vi leide. Og vi to voksne hadde en kombinasjon av jobb, studier og det gode liv. Familie og gode venner kom på besøk godt spredt ut over hele året, og det var en sann glede å få vise frem vårt Spania til dem. (På bildet ser du tantebarn og egen datter på isbar i Moraira)

Fra første dag hadde vi venner både blant fastboende, og nyinnflyttede nordmenn. Det ble på alle måter et sosialt år. Alltid noen å gå tur sammen med, alltid arrangementer eller konserter, mange klubber og andre anledninger for å treffe folk. Tirsdagstapas hos Åge på Casa Vital i Altea, må nevnes.

Flere av de vi var så heldige å få som venner har vi holdt kontakt med, noen er blitt nære venner, og ei savner jeg nesten hver dag. Venner er et herlig gode!

Mye av tiden ble brukt til å utforske den delen av Spania vi bodde i, og at Spania er et flott land, og spanjoler et stolt og hyggelig folkeferd, det vil alltid leve videre i meg.

Jeg vil gjerne dele gode minner og glimt fra annerledesåret med så mange som mulig og i dag legger jeg en lenke til gammelbloggen min og en fjelltur vi hadde sammen med gode venner i alle aldre. Bli med på fjelltur

Hvis du er en fast leser av bloggen vil nok Spania dukke opp flere ganger. Et godt og viktig år som for alltid vil leve i meg. Midt i året virker det som det skal være evig, etterpå er det nesten som en drøm.

Og hvis du drømmer om å gjøre det samme må du ikke nøle med å ta kontakt.