Instagram rett på bloggen

Jeg har fått litt dilla på Instagram, på dette å dele øyeblikksglimt fra livet. Instagram er en tjeneste, en Apps, som gir mulighet til å ta et bilde, redigere det og legge det ut til påsyn for de som følger deg. Litt facebook i bilder. Og det er da også en tjeneste som Facebook nå eier.

Jeg har virkelig stor glede av å tro at flere vil dele min begeistring over de små og store synsinntrykk jeg ser på min vei gjennom livet. Jeg knipser villig i vei, bearbeider og venter spent på «likes» og kommentarer etterpå. Akkurat som på Facebook.

Og nå har også du som leser bloggen min mulighet til å se min Instagram-glimt. Min gode webcoach, Trond Heggelund, har ordnet det sånn! Hvis du vil følge meg på Instagram så heter jeg eirinbj, hvis ikke kan du gjerne se dem her. Litt lenger ned på siden, helt til høyre.