Slik formidler du slektshistorien til nye generasjoner

Eldre par

Mamma og pappa; – har du tenkt tanken på at de har en historie som er verdt å ta vare på? Tenkt på at livet de har levd og opplevelsene som har formet dem, faktisk er ukjent historie for dine egne barn, og i hvert fall for deres barn igjen?

Det er sikkert mange som har tenkt tanken, men så er det å gi seg i kast med prosjektet, da, og plutselig en dag er det for sent. Det er for sent for lange samtaler, for å se på bilder sammen, skrive ned, stille spørsmål, og eventuelt samle alt mellom to permer.

Vi i GodtFortalt.no kan tilby tid og kompetanse til å virkeliggjøre prosjektet. Derfor har vi lagt til rette for å gjøre jobben for dere. Vi kan lage din families praktdokument, familiens arvesølv i ord og bilder.

Prosjektet vil gå over en tid, og vi ønsker at denne perioden også skal bli en hyggelig opplevelse å se tilbake på for de som er involvert. Hele God Fortalt -teamet er flinke og trivelige fagfolk som er glad i mennesker og liker jobben sin.

Ikke nøl med å ta kontakt for en første prat. Livet er her og nå ,ikke vent til det er for sent. Ta vare på de gode historiene.

Kontakt oss på GodtFortalt.no eller telefon 415 15 685.

FOTO: pedrosimoes7 via photopin cc