Dette kan hjelpe deg til å bli et lykkeligere menneske

”Den beste måten å oppnå et lykkeligere liv på, er å trene hjernen din til en daglig praksis som svekker negative holdninger og styrker positive.” – Dalai Lama

Hva du velger å fokusere på er et valg du gjør hver dag, hele dagen.

Den store raske strømmen av informasjon som vi i vårt moderne samfunn lever i gjør at vi hele tiden får ny informasjon i alle kanaler. Både ting som berører oss helt personlig og hendelser fra fjerne himmelstrøk er kun et tastetrykk og en nyhetsmelding unna. Og hele tiden må vi sortere og plassere informasjonen der vi mener den hører hjemme.

Som coach har jeg tro på å helt bevisst velge å fokusere på de positive holdninger. Jeg tror jo selvfølgelig ikke på å gjøre livet til en ”happytripp” på et urealistisk ståsted.

Livet består av alle nyanser, de gode opplevelser og de tøffe går hånd i hånd, men ved å fokusere på løsninger og positive tilnærminger blir sorgen og tøffe dager lettere å bære.

Dette vet jeg, jeg lever et helt vanlig liv jeg også.

I NLP har du verktøy for å behandle de sorte tankene når de kommer, du har verktøy for å sette nye rammer på det som skjer i livet. Det er mye sannhet i det gamle uttrykket ;”aldri så galt at det ikke er godt for noe…” Med NLP-teknikker kan du selv ta styring på livet, og slippe å være som et stykke drivved når stormene kommer.

Ta kontakt så kan jeg anbefale kurs eller utdanning i NLP.

Jeg kan foreslå bøker du kan lese om dette. Eller jeg kan være coachen din på veien mot det livet du vil leve som den beste varianten av deg selv.

God helg til deg!