Sludreblogg på trappene

For 10 år siden hadde jeg en Sludreblogg på blogger.com. En liten blogg som bare de spesielt interesserte og inviterte visste om. Dette var en blogg uten andre ambisjoner enn å få leseren til å kjenne seg igjen, og kanskje gjøre seg noen gode tanker. Jeg hadde meget stor glede av denne bloggen, så stor glede at jeg skrev et innlegg nesten hver dag. 

Hva er en Sludreblogg?

Jo, der skrev jeg om alt og ingenting. Om de viktige, men kanskje mest, de uviktige tingene jeg er opptatt av. Den var med andre ord like politisk ukorrekt som rosabloggene, men ble skrevet av en voksen dame som ikke ble sponset av noen.

Hva skrev jeg om?

Jeg kunne beskrive et møte med et nytt menneske. Jeg kunne fortelle om en reise, et produkt, eller beskrive en god matopplevelse. Jeg turde å være ærlig og frittalende, og hadde fritatt meg selv fra å skulle mene så mye klokt. Bloggen var rett og slett en blogg om det som rørte seg i hodet på en gjennomsnittskvinne midt i 40-årene.

I dag da

I dag er jeg en gjennomsnittskvinne midt i 50-årene og tenker at det er på tide å ta frem igjen gleden ved å sludre litt (nesten) hver dag. Bloggen du nå leser har ligget brakk og vært preget av prestasjonsangst alt for lenge. Som en ungpikedrøm har forelskelsen i det å kunne «reise lett» dratt i meg. Nå har den endelig tvunget fram et nytt møte med den lettbeinte kjærligheten til sludring på nett.

Så nå tar jeg brodden av alt og lover at denne bloggen ikke skal mene noen ting, ikke skal den være politisk korrekt heller. Her skal kos og undring føde lettlest pludring. Her skal barnlig kvinneliv få fritt spillerom.

Gleder meg allerede til neste innlegg.

Velkommen til EirinBjornstad.no en Sludreblogg helt på det gjevne.

 

                                                     -Takk for at du ville lese dagens babbel