Den spennende samtalen med deg selv.

Eirin_1147Her om dagen leste jeg noe veldig lurt i en ny blogg jeg har begynt å følge, og bestemte meg for å gjøre som Kai, nemlig å ta medarbeidersamtaler med meg selv. Helt klart en strålende god løsning for oss som er frilansere, har hjemmekontor og er vår egen sjef.

Men det slår meg underveis når jeg leser det han har skrevet at en organisert samtale med seg selv kan være til god hjelp uansett hva du jobber med og hvem du har som sjef. For i eget liv er det nemlig du selv som skal være sjefen. Siden du finner både gode spørsmål og tips på bloggen til Kai, så skal ikke jeg, denne gang, komme med noen. Men hvis du trenger flere tips, eller noen å drodle med for å komme i gang med egensamtalene så vet du at du kan ta kontakt med en coach, meg eller noen andre du stoler på.

Min nye blogghelt Kai anbefaler også at man skriver referater fra møtene, og har dem med seg til enhver tid. Og da er jo smarttelefonen stedet. Den som fra før rommer nesten hele livet vårt. Finn ditt sted som passer deg best for den slags referater og gå i gang med både samtaler og referater.

Jeg har akkurat flyttet hele virksomheten hjem og har fått meg det jeg lenge har ønsket meg, nemlig kontor med utsikt. Det har stått på en ”ønsker meg-liste” i noen måneder nå, så valget var lett da muligheten dukket opp. Jeg anbefaler forresten en slik liste, min ligger på ”Påminnelser” på iPhonen min. Hva kan ikke en smarttelefon brukes til? Jeg har også en ”takk for at det ordnet seg liste”, men det kan jeg fortelle om en annen gang.

Ha en god dag, med eller uten den gode samtalen.

Eirin