Ja takk, begge deler!

Hvordan er det med deg, liker du å velge? Vet du hva du skal velge? Eller går du som Ole Brum for;  – ja takk, begge deler?

Jeg vet ikke om det har noe med alder å gjøre. At en moden og voksen kvinne tør å se til alle kanter og ta for seg av det som måtte friste. Eller kanskje det har med verdier å gjøre, at jeg endelig har fått stor glede av, og stor ro i det å finne mine verdier, og så gå for dem.  Helt uavhengig av hva andre måtte mene og synes passe best for meg.

Oftere og oftere tar jeg meg selv i å bruke uttrykket, ja takk, begge deler, og så mene det med et smil om munnen. Det er mulig å ha to tanker, to meninger, to lyster og to, endog tre, behov i hodet, hjertet eller kroppen samtidig.

Til sommeren har jeg for eksempel veldig lyst til å dra både til Senja og Italia! Jeg er så heldig å ha tre barn, meget forskjellige eksemplarer av arten, jeg elsker dem bunnløst alle tre for nettopp den de er. Jeg ønsker meg både hund og katt, jeg er ikke enten et hundemenneske eller et kattemenneske. Jeg er glad i mat og kan gå for både gourmet og hverdgskost.

Jeg liker både norsk og nynorsk, jeg er liker kultur og tradisjon og jeg er rimelig tidlig ute med det som er nytt innen tilgjengelig teknologi, duppeditter og steder man bare bør være for å være noe. Jeg er et naturbarn og en sofasliter, jeg vil brenne bål og se tv-serier.

Listen kunne vært kjempelang. Du kjenner deg sikkert igjen, vi er ikke endimensjonale mennesker noen av oss.

Likevel tror jeg det kreves modenhet og egeninnsats for å komme dit at du vet hva du liker, vet hva du kan stå for.  Og når du kommer dit så er du i enda større grad i stand til å finne drømmen din. Du vil i langt større grad kunne være en venn og en medvandrer når andre trenger en sikker havn. Du står støtt, du er en klippe.

Også slike spennende reiser kan coachen hjelpe deg med. Hvis du kjenner at dette vil du, må du gjerne ta kontakt.