Ordfører ønsket på Twitter

I dag har jeg satt i gang min egen lille aksjon. Jeg vil ha ordføreren min, Jens Johan Hjort, på Twitter!

Jeg har lagt dette ut på Twitter med adresse til både Tromsø Kommune, partiledere og mediemennesker i Tromsø.  Jeg har også skrevet det på Facebook hvor det straks ble sendt videre til ordføreren siden han ikke er min venn, og jeg ikke kunne linke til han direkte.

Jens Johan Hjort er opptatt av å kommunisere med borgerne, men er ikke på Twitter. Kan du begripe det?

Men her er vi inne ved kjernen, jeg vil gjerne være venn, han virker å være en flott fyr, men først og fremst vil jeg kunne nå fram til ordføreren min på den måten som jeg opplever det greiest å kommunisere. En rask melding, en klapp på skulderen, eller en liten uenighet i all vennskapelighet, på Twitter.

For jeg er der, og på Facebook og her på bloggen min. Jeg er på Skype også. Her om dagen midt i middagslaging og lekser for 12 åringen ble jeg plutselig dratt inn i en Skypesamtale med begge mine sønner som nå har flyttet ut, 12 åringen og jeg. Skikkelig speeddating!

Et kvarter med sprudlende prat om livet og penger og tidsfrister. Du vet, alt mulig, liksom. En deilig opplevelse, en moderne form for familieliv. Og jeg vil være der som ungene mine er. Ikke fysisk, nødvendigvis, de er store nå, to av dem, men på nett, i kommunikasjon.

Og nå vil jeg altså også kunne kommunisere med ordføreren min. Den flinke, kjekke mannen som har lyst til å bruke år av sitt liv for å prøve å gjøre byen vår, Tromsø, til det beste sted på jord å leve. Jeg tror jo selvfølgelig også at dette vil gjøre han til en bedre leder, nærmere folket, på nett med oss som lever dagliglivene. Jeg ønsker han alt det beste, selv om vi ikke er enige om alt.

Så følg med, kommer ordfører Jens Johan Hjort på Twitter?

Hvordan er det i din kommune? Er ordføreren din på Twitter? Skriv i kommentarfeltet under!

Du, må uansett ha ei fin helg, med eller uten Sosiale Medier.

Foto: Tromsø Høyre og Tromsø Kommune