Vi som er på Instagram

IMG_2071

Det er mange av oss som nå er på Instagram, og flere blir det hele tiden. Nesten daglig gir Instagram meg beskjed om at min «Facebookvenn han eller hun ble nettopp med i Instagram».

Jeg synes dette er veldig hyggelig og følger dem jeg kjenner. Jeg er selv glad i å legge ut bilder fra dagen min, og liker godt å se på andres tilnærming til livet. Jeg har på denne måten sett våren i Paris, Hardangervidda og utelivet i London. Noen viser kunsten sin, mens andre viser sine bragder. Det er vakre barn og nydelige kjæledyr og noen hus og hager. Disse små glimt fra vanlig levd liv som vi daglig poster og håper på likes på er faktisk morgendagens historiebok om våre liv.

Jeg er nok over middels interessert i historie og historier. Levd liv og våre daglige gjøremål, i så vel svunnen tid som nåtid, ligger mitt hjerte nær. I min bevissthet er Instagram med på å skrive min og din historie, den som de som kommer etter oss kan glede seg over.

Det å ta vare på historier er noe jeg ønsker å gjøre til mitt levebrød. Jeg liker å tenke at jeg en dag kan «ta igjen» Instagram. En dag skal mine kunder hente bildene derfra når de skal billedlegge livene sine i et dokument for framtiden.

Og du, hvis du har iPad så er Padgram en oversiktlig og god måte å betjene din Instagramkonto på. Last ned!

Og på Instagram heter jeg eirinbj og godtfortalt, følg meg gjerne.

For hjelp til å samle historien din i tekst og bilder til glede for etterslekten ta kontakt med meg på

GodtFortalt.no eller eirin@godtfortalt.no eller 41515685